En brugt Audi A4 er ideel til job og ferier

De fleste familier har allerede anskaffet sig en bil til at klare de forskellige gøremål, men når man har brug for en anden bil, så bør man seriøst overveje en kvalitetsbil som Audi A4, der er en af de mest udbredte familiebiler. Den har både masser af plads til hele familien men også udstyret til ferien, og da bilen generelt er i høj kvalitet, så er man sikret en behagelig tur uden større risiko for motorstop og andre bil problemer undervejs.

En ny Audi A4 koster omkrig 500.000 kr. og opefter afhængig af valg af motor og ekstraudstyr, men nu er det muligt på Audis hjemmeside at finde brugt Audi A4 med samme egenskaber og garanti som en helt ny bil men naturligvis til en markant lavere pris. Audis nye koncept hedder Audi Approved Plus men forkortes AAP, og det er allerede blevet en stor succes rundt omkring i Europa.

Fordele med AAP

Tidligere var det lidt risikobetonet, når man købte en brugt bil, da der sjældent fulgte en længerevarende garanti med på bilen, således der kunne være skjulte fejl og mangler på bilen, som man først fandt ud af på et senere tidspunkt, hvorved man kunne stå overfor dyre udskiftninger af reservedele.

Ved at købe en Audi med AAP slipper man helt for denne slags ubehagelige spekulationer, da Audi i forvejen har gennemgået disse godkendte biler minutiøst i detaljer, således alt på bilen er gennemtjekket og er nu velfungerende 100 % endda udelukkende med originale autodele, så derfor burde bilen opføre sig som en ny bil blot lettere tilkørt, da biler med AAP ofte kun har kørt få tusinde km og har en alder omkring 1 år.

En brugt Audi A4 med AAP kan være lidt dyrere end en brugt Audi A4 uden AAP, men man får rigtig meget for merprisen. Dels får man 2 års fuld garanti på bilen, men derudover får man en 2 års serviceaftale med i prisen, og den dækker alle serviceeftersyn i garantiperioden, der dog udløber før de 2 år, såfremt bilen kommer op på 40.000 km kørsel.

Skulle nogle dele på bilen bryde sammen, så dækker AAP garantien det hele, således man ingen udgifter får på hverken reservedele eller arbejdsløn. Hvis man skal på ferie i Europa, så får man desuden en vejhjælpsaftale med i købet, således der kommer en servicebil ud på uheldsstedet og løser problemet, så man kan komme videre på ferieturen. Man er derfor totalt dækket ind, når man køber en brugt Audi A4 med AAP.

Valg af bil

Man bør naturligvis vælge en passende bil til familiens formål, men hvis man vil have en bil i mange år fremover og slippe for at skulle skifte til en større model, så kunne en brugt Audi A4 være et godt valg. Bilen er både rummelig samt præsentabel, idet der er tale om en praktisk men også luksuriøs familiebil, der kan fås i flere udgaver såsom sedan-udgave, stationcar-udgave samt som allroad quattro med firehjulstræk. En A4 giver bilisten en sublim og lydløs køreoplevelse, og man kan nyde et strømlinet og aerodynamisk design. Bilen har fået 5 stjerner hos NCAP, så sikkerheden er også helt i top.

Billede: planetc1