Et kviklån kan sikre bilhandlen

Nye biler i Danmark er temmelig dyre, da registreringsafgiften er på 180 %.  Dertil kommer 25 % moms, så bilpriserne er omkring 3 gange dyrere i Danmark end i udlandet. Da biler i gennemsnit taber omkring 20 % i værdi om året, kan du anskaffe dig en nyere brugt bil til en langt lavere pris end nyprisen, og biler med en alder på 3-5 år i god stand kan alligevel give dig samme køreglæde som en helt ny bil.

Desværre sælges de fleste brugte biler uden en finansieringsordning, så derfor skal du enten købe bilen kontant eller optage et privat billån. Du bør overveje et kviklån, som du kan ansøge om på nettet, hvor du blot skal oplyse dine personlige oplysninger om bopæl, indtægter og gæld. D

u får ofte svar på din låneansøgning på under en halv time, og derfor kaldes dette for et kviklån, men visse steder kaldes denne type lån også for mikrolån, SMS-lån, lynlån, ekspreslån, mobillån eller minilån, og generelt er der tale om et mindre beløb uden brug af sikkerhedsstillelse.

Hold øje med lånets ÅOP

Du vil ofte kunne finde masser af reklamer for kviklån med fornuftige tilbagebetalingsbetingelser og overkommelige renter, men du skal altid finde lånets årlige omkostninger i procent (ÅOP). Denne størrelse kan nemlig anvendes til at sammenligne lånene med, da ÅOP indeholder alle lånets omkostninger herunder stiftelsesgebyrer, lånerenter og andre lånegebyrer. Du må derfor ikke lade dig lokke af store slogans for et kviklån som disse:

  • Lave renter.
  • Lang afbetalingstid.
  • Ingen gebyrer.
  • Afdragsfri periode.
  • Lave bidragssatser.

Det vigtigste for dig er lånets ÅOP, der skal være så lav som mulig. Mange lånefirmaer har ofte en høj ÅOP på mere end 15 %, så derfor fremgår denne oplysning med meget små bogstaver i lånevilkårene.

Sådan finder du nemmest et kviklån med lav ÅOP

Du kan selvfølgelig ansøge mange forskellige steder på nettet hos lånefirmaerne efter et kviklån, men det er både nemmere og hurtigere at søge et kviklån hos Lendme.dk, da de er det logiske mellemled mellem dig og bankerne. Ved blot at udfylde én enkelt låneansøgning kan du få svar fra mange forskellige banker, og du kan dermed vælge det bedste tilbud med den laveste ÅOP.

Ved at lade bankerne komme til dig med et kviklån, vil du kunne opnå bedre priser og lånebetingelser, end hvis du selv havde indsendt nogle låneansøgninger på nettet. Bankerne vil nu skræddersy et kviklån til dig med en passende ÅOP ud fra dine økonomiske forhold herunder indtægt, alder, rådighedsbeløb og øvrig gæld.

Hvis du for eksempel skal bruge 150.000 kroner til en nyere brugt bil, vil du kunne spare mange tusinde kroner om året i udgifter på dit kviklån, hvis du bliver tilbudt et lån med en ÅOP på 8-10 % frem for andre kviklån med en ÅOP på 15-20 %.