Rejs fra Hamborg og spar penge

København kan i mange tilfælde være det perfekte springbræt til hele verden, når man vil ud på en længere rejse. Herfra findes der nemlig masser af muligheder af feriedestinationer i alle prislejer, da de fleste flyselskaber har afgange fra København. Mange danskere bor imidlertid et godt stykke fra København, så de må ofte tage et lokalt fly eller tog for at komme til lufthavnen.

Hvis man medbringer egen bil, så kommer der jo udgifter til lufthavnsparkering eventuel broafgift og brændstof oveni turen, hvilket man også skal tænke på, når man planlægger sin rejse. Et populært alternativ er imidlertid at tage bilen ned forbi den tyske grænse, idet mange vælger rejser fra Hamborg, der jo kun ligger under to timer syd for grænsen, så denne storby ligger nærmere end København for mange mennesker.

Fordele ved at vælge Hamborg

Hamborg er jo den nordtyske hovedstad, så byen er midtpunkt for både tog og flytrafik til overalt i verden. Mange flybilletter kan være billigere fra Hamborg end København, og mange kan også med en bilferie i Tyskland få ekstra meget ud af turen. Jyder og fynboere sparer dels 2 stk. storebæltsbroafgifter, og ofte kan man også finde mange flybilletter billigere fra Hamborg.

Desuden kan man jo tage et par dages ferieophold i Tyskland, når man alligevel er på de kanter, da Tyskland kan være meget charmerende og give mange oplevelser og underholdning. Endeligt kan man kombinere turen med en indkøbstur, da der jo vrimler med gode tilbud i de mange grænsebutikker langs den dansk-tyske grænse, så der er totalt set mange årsager til at planlægge sine rejser fra Hamborg.

Muligheder for ferie i Hamborg

Det er altså både hurtigt, nemt og praktisk at tage til Hamborg for mange mennesker, da man enten kan holde en bilferie i Tyskland, eller man kan rejse med fly til hele verden. Mange af de store flyselskaber som Spies har masser af billige rejser fra Hamborg til hele verden. Derudover findes der mange afbudsrejser og kampagnetilbud, så man ofte kan finde flybillet med hotel til få tusinde kr., og derfor vælger mange at tage tog, bus eller bil til Hamborg, så rejsen kan fortsætte herfra. Man kan for eksempel leje et sommerhus nær Hamborg, som er praktisk, hvis man tager bilen hertil.

Så kan man også køre en tur ud i det tyske landskab og besøge de mange seværdigheder, som kunne være en herlig badeferie ved Østersøen, en hotelferie i Harzen eller en storbyferie i Hamborg eller Berlin. Tyskland kan byde på masser af bjerge, landskaber, dale, slotte, vindistrikter, familieparker (Hansapark og Heide Park) samt ølstuer (bierstube).

I storbyerne kan man besøge de fristende stormagasiner, skønne caféer, avantgarde boutiquer, historiske seværdigheder og charmerende markeder. I årets sidste måneder har mange tyske byer fokuseret på at pynte op med charmerende julemarkeder, som er ideel familiehygge med julepynt, julehjerter, stemningsfulde stræder med funklende julelys og juleoplevelser med charmerende udenlandsk smag.