Find billån uden udbetaling

Konkurrencen blandt bilforhandlerne i Danmark er hårdere end nogensinde før, så man prøver hele tiden på at komme med bedre tilbud til kunderne end konkurrenterne, så man kan fastholde eller øge sin andel af bilsalget.

Kunderne kan se frem til billige biler med lempelige betalingsordninger, og det er endda blevet billigere nu efter sænkningen af bilafgifter til staten. Det nyeste udspil på markedet er billån uden udbetaling, således alle nu har mulighed for at få en ny bil til lavpris.

 

Tjek bilmarkedet grundigt før en endelig beslutning

Selvom biler er billige, så vil et bilkøb alligevel medføre en del udgifter fordelt på de kommende år, så man bør finde en passende bil, som man kan anvende i flere år fremover, da det koster dyrt at udskifte biler jævnligt pga. handelsomkostninger, værditab mm.

Hvis man har et behov for bil, så skal man enten lease eller købe bilen, og det billigste er at købe bilen og beholde den i mindst 4 år fremover, men hvis dit kørselsbehov varierer, så bør man nok vælge leasing, som er en skræddersyet løsning til folk med varierende kørselsbehov. Ved leasing kan man som regel hvert år ombytte bilen til en anden model, således man altid har en ny bil i passende størrelse til rådighed, og man slipper for at bruge tid og udgifter på serviceeftersyn, handelsomkostninger, reparationer, værditab og meget mere.

Man bør vælge en bil, som minimum kan transportere familien samt tilhørende bagage, men der er ingen grund til at investere i en overdimensioneret bil med for mange pladser, da dette blot vil gøre omkostningerne dyre i forbindelse med købspris, brændstofudgifter, afgifter til staten samt forsikringsudgifter. Hvis man kører mange km årligt, så kan det især betale sig at købe en økonomisk dieselbil, så man bør tage alle aspekter med i den samlede vurdering, før man tager en endelig beslutning.

 

Billige billån

For mange singler og mindre familier kan det sagtens betale sig at anskaffe en lille økonomisk bil til det daglige transportbehov, da man nu kan købe ny bil for under 1.500 kr. om måneden og endda helt uden udbetaling. De små mikrobiler og minibiler er så økonomiske i drift samt anskaffelse, og de koster heller ikke meget i forsikring eller i afgifter til staten, så derfor er de et stærkt alternativ til offentlig transport og andre transportmetoder, og konkurrencen på området gør det nu muligt selv for folk uden stor opsparing at få fat i en ny bil på lempelige betingelser.

Bilforhandlerkæden Hyundai har stor succes med modellerne Hyundai i10 og i 20, som er mindre personbiler, der kan købes på afbetaling fra kun1.300 kr. om måneden. Der findes også andre bilforhandlere, der tilbyder billån uden udbetaling, så man bør undersøge markedet grundigt, før man tager et endeligt valg af sin nye bil. For at komme i betragtning til et billån uden udbetaling skal man kunne opfylde disse standard krav:

 

  • Positiv kreditgodkendelse
  • Ikke være registreret i RKI
  • Rimeligt rådighedsbeløb
  • Fast job og indtægt på min. 300.000 kr. (450.000 kr. for par)
  • Være over 25 år gammel
  • Være boligejer
  • Have obligatorisk kaskoforsikring
  • Betale via PBS