Oplev Østrig på fire hjul

Skal du og din familie på ferie, så kommer der her et forslag til en oplevelsesrig en af slagsen i Østrig. Østrig er placeret i Centraleuropa, og er derfor mulig at rejse til i bil. Kør-selv-ferie er altså helt ideel hvis I er afsted hele familien, idet I kan tage afsted når I har lyst.

Østrig er først og fremmest et bjergland. At komme fra Danmark og til Østrig er en kæmpe oplevelse, idet naturlandskabet troner sig op i uendelige højder så langt øjet rækker. Og netop naturen har I rig mulighed for at studere, hvis I vælger bilen som transport.

Når I er indenfor Østrigs grænser, må I ikke snyde jer selv for at opleve bjergkæden Hohe Tauern, der har landets højeste punkt, Grossglockner. I behøver ikke forlade bilen for at bestige bjergkæden, idet man kan tage bilen med helt op til toppen.

 

Stå på ski i Østrig

Har I i stedet lovet børnene en skiferie til Østrig, så tag turen ned sydpå, hvor der på grænsen til Italien blandt andet er Zillertaler Alpen. Her finder du omkring 662 kilometer pister, hvor hele familien kan stå på ski.

I den tyrolske landsby, Zell am Ziller, er der oplevelser for hele familien. Gode restauranter, butikker, supermarkeder og et sportscenter er blot et par eksempler på faciliteter, I har adgang til.

Endeligt, er det vigtigt at researche hjemmefra, når man alligevel skal bestille hotelophold. På den måde kan I planlægge jeres ferie ned til mindste detalje og få mere ud af den.

 

 

Skriv et svar