Forskellige typer billån ved finansiering

Der findes ikke mange privatpersoner eller firmaer, som betaler en bil kontant. Langt hovedparten af bilkøberne anskaffer en bil med en form for finansiering dvs. med et billån, når det drejer sig om køb. Man kan naturligvis både leje eller lease en bil, hvilket i mange situationer kan være en fordel, men for de fleste private samt firmaer vil det være mest attraktivt at købe en bil til flere års brug, da denne model i længden er den mest økonomiske. Dette er især tilfældet i øjeblikket, hvor mange nyder glæde af den suverænt lave markedsrente, som gør det muligt at købe store og dyre huse og biler for dem, som er kreditværdige med gode indtægter. Men når man nu har stået henne ved forhandleren og set en smart bil, hvilken type billån bør man så vælge?

Disse typer billån findes der

Du bør naturligvis finde det mest optimale billån til netop din situation, således du ikke snyder dig selv. Man bør vælge fornuftige afdrag på sit billån, således man ikke spænder sin økonomi for kraftigt, da det altid er dyrere at låne penge end selve renten på dit billån. Samtidigt bør man heller ikke vælge den længste løbetid på dit nye billån, da man derved i længere tid vil betale renter på billånet. Man bør vælge en rimelig mellemting, som netop passer til din økonomi, således du ikke risikerer at stå med store beløb til ingen rente på din indskudskonto i banken, mens du betaler af på et længerevarende dyrt billån.

Du skal naturligvis vælge en fornuftig udbetaling på dit billån, således du slipper billigst muligt hver måned med dine afdrag, men hvis du kun har en gammel udslidt bil og ingen likvide kontanter, så er det heldigt, der faktisk findes enkelte bilforhandlere, som har meget fleksible finansieringsordninger, og der kan man få arrangeret billån helt uden udbetaling.

Hvor kan man få fleksible billån uden udbetaling?

Et godt eksempel er Hyundai, hvor forhandlerkæden samarbejder med Hyundai Finans, som gerne vil konkurrere med bankerne om at levere kunderne billige billån, og nu lokker de med en rente på 2,45 % i årlig rente.

Derudover kan man ved at acceptere lidt højere månedlige afdrag få billån helt uden udbetaling, og dette tilbud gælder på samtlige biler hos Hyundai både blandt nye og brugte biler. Dette er et meget fleksibelt og godt tilbud til bilkøberne, da man stadig vil kunne nyde godt af forretningens garantiordning på bilerne, således der er fuld tryghed både før og efter bilhandlen.

Hyundai er jo i forvejen kendt for at levere billige kvalitetsbiler til meget konkurrencedygtige priser, og nu kan man egentlig selv skræddersy sit nye billån, idet man selv bestemmer løbetiden på sit billån, da det kan variere fra 3 til 8 år. Som en ekstra gevinst kan man endda medtage ekstraudstyr til bilen med i det samlede billån, således man får drømmebilen til en meget rimelig finansieringsordning.

 

Skriv et svar