En brugt Audi A1 er sund økonomi

En brugt Audi A1 kan ofte anskaffes til lidt over 200.000 kr., og en ny Audi A1 koster fra 223.000 kr. og opefter, så normalt kan man spare 10-20 % ved at købe en brugt Audi A1 frem for en ny. Tidligere ville man spare mindst 30 % ved at købe en brugt bil, idet man jo antager, at den brugte bil er blevet så slidt, at man må kunne forvente at skulle bruge en del penge på service og vedligeholdelse på den brugte Audi A1 i de kommende år. Imidlertid ligger der en rimelig gevinst for nye bilkøbere ved at købe brugt bil med betegnelsen AAP, og derved er det muligt at få fat i en bil, der på alle områder kan betragtes som ny men blot til en lavere pris end nyprisen.

 

Konceptet AAP

Audi har nemlig lanceret det internationale begreb Audi Approved Plus (AAP), og dermed er det muligt for nye bilkøbere at vælge blandt mange nyere Audi´er, som sælges på samme betingelser som nye biler men til brugtbilspriser. Dermed kan man altså spare store beløb, hvis man kan finde sig i at anskaffe sig en let tilkørt model, der på alle områder er at betragte som en ny bil. Først og fremmest har bilen kørt langt under 40.000 km, og desuden har Audis rutinerede specialister gennemgået bilen fra A-Z, så man får ved bilhandlen en skriftlig garantierklæring på, at bilen er i topklasse og 100 % i orden, således man ikke kan se frem til udgifter på reparationer og service i de kommende år. Bilen indeholder udelukkende originale Audi dele, og man har dels to års fuld garanti på alt ved bilkøbet, og efterfølgende får man en fri serviceaftale med i købet, og den løber i op til to år yderligere., eller indtil bilen har kørt 40.000 km. Man får også fri vejhjælp med i handlen, som gælder overalt i Europa, så man nemt kan komme videre på turen, hvis man alligevel risikerer noget uforudset i trafikken såsom motorstop, punktering, startproblemer mm.

 

Brugt Audi A1 til salg

Audis hjemmeside kan man altid se de aktuelle biler (brugt Audi A1), der er til salg under AAP konceptet. Det er som regel en rigtig god økonomisk beslutning at investere i den lille Audi A1, der er Audis mindste men også mest økonomiske model. En brugt Audi A1 er en kompakt hverdagsbil, der forener sportslige køreegenskaber med et elegant og stilrent design. Bilen er oplagt til bykørsel eller som familiens bil nummer to. En model A1 er udstyret med en vaks og brændstoføkonomisk turbomotor, der kan fås både som benzin eller som diesel. På trods af bilens størrelse er der god plads i kabinen, og splitbagsædet kan endda lægges ned, hvis man får behov for mere plads til større varer i bilen.

 

Billede: The National Roads and Motorists’ Association