Maxi Cosi autostol giver sikkerhed i topklasse

Når du skal have dine børn med i bilen, skal de naturligvis sidde sikkert fastspændt i bilen, og derfor skal du anvende en autostol, så længe børnene er for små til at anvende en normal sikkerhedssele. Du overholder loven samt sikrer dit barn bedst muligt, hvis du anvender en godkendt autostol, hvor dit barn kan sidde fastspændt under kørslen. Kvaliteten og priserne på autostole svinger en hel del, så i denne artikel får du råd om, hvordan du får den bedste autostol til den bedst mulige pris.

Hvilke krav er der til auostole?

Da der er tale om sikkerheden for dine børns liv og helbred, bør du altid koncentrere dig om at vælge en godkendt autostol, da den så dermed også er testet af fagfolk til at overholde en række minimumskrav om sikkerheden. Men desværre viser statistikkerne på området, at mange børn alligevel kommer til skade i trafikken, og dette skyldes især, hvis de ikke har siddet i en autostol, eller hvis de har været forkert fastspændt.

Der bliver taget mange test hvert år af autostole, og kravene skærpes konstant i takt med udviklingen, så det gælder om at holde sig orienteret om de nyeste sikkerhedskrav. En god autostol skal både være kollisionssikker, stødabsorberende, nem at fastspænde, nem at håndtere, være komfortabel samt fleksibel med hensyn til justeringer efter barnets størrelse.

Børn op til 18 måneder gamle vil især være godt beskyttet med modellen Maxi Cosi Citi, der er designet til at kunne tilbyde den nyfødte den optimale siddestilling, som tager hensyn til den skrøbelige knoglestruktur. Maxi Cosi autostol er udstyret med Side Protection System, som især yder beskyttelse ved sidekollision i trafikken.

Systemet sikrer, at stolens sider afbøder kraften fra sammenstødet og skåner barnets nakke og hoved. Autostolen vejer under 3 kilo, så den er nem at håndtere, og den kan endda monteres på klapvogne fra samme firma.

Køb din nye autostol online

Du bør naturligvis undersøge markedet, før du blot køber en tilfældig autostol til din bil. En god autostol koster flere tusinde kroner, men så kan den også holde til mange års brug. Du kan genbruge din autostol til dine kommende børn, og den kan også sælges brugt, hvis du bagefter ikke har brug for den længere. Derfor bør du vælge en autostol i høj kvalitet.

Det er både nemt og hurtigt at finde gode tilbud på autostole, idet de jo kan købes online i en webshop, hvor udvalget er stort, og hvor priserne ligger i et fornuftigt og konkurrencedygtigt prisleje takket være deres lave driftsomkostninger.

Du kan købe en Maxi Cosi autostol på webshoppen Kære Børn, der har et stort og varieret udvalg af sikkerhedsudstyr til børn i bilen. Kære Børn er en landsdækkende kæde af butikker med speciale i alle mulige varer til børn herunder legetøj, møbler og interiør.