Overvej bilferie med privatleasing

Langt hovedparten af danske familier har bil til rådighed, da en bil giver fleksibilitet og effektivt løser alle familien transportproblemer. Det gælder både i hverdagen samt i weekender og ferier, da der findes mange fordele ved at tage bilen med på ferien. Uanset om man tager i sommerhusferie langs den jyske vestkyst, man tager en kør-selv-ferie til et skisportssted ned til Alperne, eller man tager en weekendtur til en bondehusferie eller et ferieland, så er det praktisk hele familien kan rejse sammen i komfortable omgivelser og medbringe al bagage på en nem måde.

Såfremt man ikke har ønsker om at investere i en stor dyr bil men alligevel ønsker råderetten over en sådan bil i både hverdag og ferier, så kan man jo overveje alternativet privatleasing, hvor man nøjes med at betale et fast beløb hver måned for at leje en bil i en periode på typisk 12 måneder.

 

Derfor er privatleasing smart

De fleste har jo hørt om leasing af biler, som erhvervslivet har benyttet sig af i årevis på en tilfredsstillende måde, og disse fordele kan private bilister nu også få glæde af ved hjælp af privatleasing. Der findes naturligvis ingen fradragsret til selvangivelsen for privatleasing af biler, men ellers kan man få nøjagtigt samme fordele med privatleasing, som erhvervslivet i mange år har haft glæde af til deres firmabiler. Leasing er et genialt koncept, idet man på den måde ikke ejer bilen men blot har råderetten over bilen i en længere periode på normalt 12-36 måneder alt efter behov.

Med privatleasing slipper man derfor for uventede overraskelser til service på bilen og reparationer, og når man en gang ønsker at udskifte bilen til en nyere model, så får bilejere udgifter på værditab samt handelsomkostninger, og alle disse problemer slipper man for, når man leaser bil, samtidigt med man nemmere kan overskue sine månedlige udgifter til bil, der jo blot består af et fast beløb.

Endeligt er det en stor fordel at hvert år kunne vælge den nyeste model af bil, der på mest passende måde svarer til dit nuværende transportbehov, og køreglæden og komforten er også bedre i de helt nye biler, som man enkelt kan få råderetten over ved at anvende privatleasing. Leasing giver altså tryghed og fleksibilitet for et fast beløb hver måned, og dette koncept tiltaler mange danskere både private samt firmaer.

 

Finde gode tilbud på privatleasing

Langt de fleste bilforhandlere over hele Danmark tilbyder leasing af biler, og der findes også separate leasingfirmaer, der har mange bilmærker i deres sortiment af leasingbiler, og hvis man virkelig ønsker en lav månedlig ydelse på en bil, så kan man også kombinere privatleasing med releasing, hvor man leaser en brugt bil, der typisk er 2-3 år gammel. En sådan bil er i virkeligheden at sammenligne med en ny bil, da bilen blot er tilkørt, såfremt den har kørt under 100.000 km.

Man bør sammenligne bilforhandlernes tilbud, før man beslutter sig, og eksempelvis Hyundai har for tiden gode tilbud på leasing af nye og brugte biler, som man kan få fat i for under 10.000 kr. i éngangsydelse og under 3.000 kr. om måneden for mellemstore nye personbiler, så en mindre brugt bil kan således leases for under 1.000 kr. om måneden.