Elbil – sådan er du altid garanteret strøm

Har du også svært ved at gennemskue, om en elbil er en fordelagtig investering? Du er vant til diesel og benzin, og du har efterhånden et godt overblik over, hvor og hvornår du skal tanke. Hvad så med el. Hvordan fungerer det egentlig, og er det besværligt? Svaret er nej. Elbiler er kommet for at blive, og en ladeboks til din elbil er du altid garanteret strøm.

Strøm på abonnement – hvorfor er det en fordel

Elbilernes indtog er stigende, og derfor kommer der flere og flere ladenetværk, som du som ejer af en elbil kan koble dig på. Flere og flere udbydere tilbyder strøm på abonnement, og det er en fordel fordi:

  1. Du kan skræddersy dit abonnement, så det stemmer overens med dit behov.
  2. Du betaler en fast pris og er derfor ikke underlagt svingende elpriser, som ved diesel og benzin.

Ladeboks i hjemmet og på job

Fordelene ved diesel og benzinbiler er selvsagt, at det tager få sekunder at tanke din bil. En elbil kræver lidt mere tid og planlægning, og du er nødt til at lære din elbil at kende, når du skal planlægge en tur. Det er der selvfølgelig rigtig gode råd for. Med en ladeboks i hjemmet til din elbil kan du lade din bil op, mens den står i garagen natten over. Det er smart. De fleste abonnementsordninger tilbyder et fast home-abonnement, hvor du bliver koblet på din egen eludbyder.

Flere og flere arbejdspladser installerer også ladestationer, hvorfor du som ejer af en elbil også kan lade, mens du er på arbejde. Slut med diesel og benzin. Du kan endda være så heldig, at din arbejdsplads selv har tegnet et abonnement på strøm.

Strøm på farten

Med en voksende elbil-industri kommer der flere og flere udbydere af ladebokse, og du får derfor lettere ved at finde en ladeboks, der indgår i dit lade-abonnement. Skal du køre længere ture, kan du derfor nemt finde en ladeboks til din bil. Der findes tilmed apps tilknyttet de forskellige abonnementer.

Du lokaliserer simpelthen bare en ladeboks via din app, kører til ladestationen og plucker din elbil til. Så nemt er det. Og strømmen er forudbetalt gennem dit abonnement. Når du først har lært din elbil at kende, bliver det simpelt at navigere i strøm-junglen, og du glemmer hurtigt, at der nogensinde har eksisteret diesel- og benzinbiler.

Elbilerne er kommet for at blive, og med en ladeboks til din elbil og strøm på abonnement er du altid garanteret strøm.