Køb en brugt Audi A4 med garanti og serviceaftale

En Audi A4 er en klassisk familiebil af høj kvalitet med masser af prestige, som mange drømmer om, men desværre koster denne type biler en mindre formue, som ofte er på den dyre side af en halv million kr. Imidlertid er der gode nyheder til interesserede bilkøbere, da Audi har lanceret et nyt internationalt koncept med betegnelsen Audi Approved Plus, hvor man sælger brugte biler i topklasse men til en væsentlig billigere pris end tilsvarende bils nypris.

Det betyder, det nu er muligt at købe en brugt Audi A4 med en udvidet form for garanti, således man ikke de næste mange år får nogen udgifter hverken til service eller reparationer på sin bil. Med Audi Approved Plus (AAP) dækker Audi nemlig alle udgifter på bilen, såfremt bilen får skader i garantiperioden, og garantien omfatter både reservedele og arbejdsløn, så dermed er man altså garderet mod uventede regninger på bilen i en længere periode.

 

Fordele med AAP

Hvis man leder efter en Audi A4 til en fornuftig pris, så bør man besøge Audis hjemmeside, hvor man kan finde en brugt Audi A4 for under 400.000 kr. og opefter, og har bilen betegnelsen AAP, så kan man trygt købe bilen, da den er i samme stand som en helt ny bil., idet Audis egne specialister forinden har gennemgået bilen, således den nu er i tiptop stand som en helt ny bil.

Bilen er gennemtjekket overalt, og alle fejl og mangler er udbedret, og bilen er tjekket for kun at bruge originale Audi bildele, så man er helt sikker på, at bilen overalt er i samme stand som en ny bil. Biler med AAP er typisk 1 år gamle og har kørt få tusinde km, så bilerne er som nye men blot lettere tilkørt.

Som ved køb af ny bil får man 2 års fuld garanti på bilen, men desuden får man efterfølgende en 2 års serviceaftale, der gælder til bilen har kørt maksimum 40.000 km. Mange bilkøbere værger sig måske over at give flere hundrede tusinde kr. for en brugt Audi A4, idet brugte biler jo tidligere er blevet solgt af skruppelløse sælgere, som ikke forinden har oplyst om bilens skjulte problemer, som den nye uheldige bilejer må udbedre uden nogen gældende garanti.

 

Tryg bilhandel med AAP

Audi har altså gjort noget unikt for at fremme salget af lettere brugte biler, således køberne får fuld tryghed og garanti ved købet, og andre bilmærker burde tilbyde et lignende koncept, så de også kan garantere deres bilkøbere samme garanti og betryggende sikkerhed.

APP biler er måske en smule dyrere end tilsvarende biler uden AAP, men til gengæld får man jo en tryghed og garanti mod at få dyre udgifter på bilen i en årrække, og en defekt motor, kobling eller gearkasse kan jo koste langt over 20.000 kr. at få udskiftet, så dette risiko kan nemt give uventede udgifter på købet af en brugt bil. Derudover får bilkøbere med AAP en Audi mobilitetspakke med i handlen, som giver dem fri autohjælp assistance overalt i Europa.

Hvis bilen er strandet og ikke kan starte eller køre videre, så kommer autohjælpen direkte ud på uheldsstedet, hvor en Audi tekniker prøver at få løst problemet, så man kan komme videre på turen. Såfremt problemet er alvorligt, så bliver bilen bugseret hen til nærmeste autoværksted, hvor man vil klare reparationen inden for få timer, og hvis værkstedet får brug for specialdele til reparationen, så får man en gratis lånebil stillet til rådighed, indtil din egen bil er repareret og køreklar.