Privatleasing kan løse mange finansielle problemer

Tidligere var leasing forbeholdt erhvervskunderne, men nu er det blevet meget udbredt med privatleasing, og denne popularitet skyldes hovedsageligt de lempede regler fra regeringens side, som nu muliggør, at man kan opnå store fradrag ved privatleasing, samt der nu også findes den smarte flex leasing model.

Ved flex leasing opnår man mulighed for at lease en firmabil, hvor man kan køre i bilen privat, hvorefter man privat betaler sin procentvise del af alle udgifterne. Men man har også muligheden for at lave en 100 % privatleasing af en bil, idet man derved opnår mange fordele. Fordelene er især:

  • Lav udbetaling
  • Bedre likviditet
  • Kan altid skifte bilmodel

Man kan nu anskaffe sig en god bil til privatkørsel for et lille beløb, idet man ved privatleasing betaler typisk 10-20 % af bilens samlede pris i startomkostninger, hvorefter man betaler typisk 1.000-5.000 kr. om måneden i leasingomkostninger afhængigt af valget af bil.

 

Eksempel på privat bil leasing

Leasingaftalerne varierer ikke meget for de enkelte bilfirmaer, idet prisen ofte afhænger af bilens nypris, så det afgørende er bilmodellen samt dens årgang. Bilfirmaet Hyundai er kendt for at lave gode biler til yderst konkurrencedygtige priser, og det er langt billigere at lease bil frem for at leje en bil, samt man undgår at have pengene stående i en bil, som man måske har svært ved at komme af med om nogle år.

Man opnår dermed masser af frihed ved privat billeasing, idet man når som helst kan udskifte bilen til en nyere eller en anden model. Personbilen Hyundai i10koster omkring 80.000 kr., så den kan ofte leases for meget små beløb på måske 16.000 kr. i startomkostning og derefter 800 kr. om måneden, så man er kommet billigt i gang med en helt ny bil.

Men man bør lige tænke over, at det ofte kun er lidt dyrere om måneden at vælge en større og nyere bil såsom Hyundai ix20 til 195.000 kr. som måske kan leases til under 1.500 kr. om måneden.

Man kan også finde en stationcar, firehjulstrækker eller kassevogn, som ofte med Hyundai privatleasing kan erhverves for under 4.000 kr. om måneden.

Se alle Hyundai leasing informationer på Hyundais hjemmeside.

Privatleasing eller bilkøb?

Man skal først afgøre med sig selv, om det bedst kan svare sig at købe bilen eller lave en leasing privat aftale. Det afgørende spørgsmål er især, hvor mange år du vil beholde denne bil. Hvis du er sikker på, at du skal anvende bilen i mindst 3 år ud i fremtiden, og hvis bilen er relativt billig, så kan det nok bedst betale sig at købe den kontant eller over afbetaling.

Men hvis du ikke kender dit kørselsbehov for de kommende år pga. usikkerhed med dit job eller din familie, så bør du nok vælge privat billeasing. Hvis man pludselig får et andet job, hvor man ikke har behov for bilen, eller hvis man pludselig får en større familie, så er det rart at have en nem og smertefri mulighed for at skifte over til en nyere eller større model eller helt opsige leasingaftalen.

Denne frihed er enestående, og det er ikke specielt dyrt med privatleasing af bil i disse tider med meget lave renter. Desuden opnår du muligheden for altid at komme rundt i en helt ny bil med de nyeste og smarteste faciliteter, samt du undgår at skulle bruge tid og penge til reparationer, hvilket alle ældre biler kommer ud for i større eller mindre omfang.

En sidste fordel ved privatleasing af bil er, at man hver eneste måned præcist kender de nøjagtige udgifter til bilen.

 

Skriv et svar